onsdag 22 juni 2016

Inspiration leksaker!

Även om barnen kanske inte behöver alla leksaker som finns, så kan det ju vara roligt att ha med sig en kompis under de första stapplande "promenaderna" (de blir ju inte så långa i början) och då tänker jag DRAGLEKSAKER! Dessa söta saker som det ju finns en uppsjö av och där bara fantasin sätter gränser. Här är några av favoriterna just nu:

En underbar virkad elefant som finns i flera färger.


Eller varför inte en retroinspirerad hund?

 Kanske en färgglad och rolig kossa som promenadkompis!

Samtliga av dessa tre kommer från Best Kids och kostar mellan 189-429 kr. Ett annat tips är att leta efter dragleksaker på loppis. Där kan man få dem för några tior. Alexander har en dragkanin från Jabadabado som jag hittade på rea för 39 kr, så den kunde jag ju inte låta bli! Känner jag mig själv rätt så lär den få sällskap av ovanstående elefant dock ;) 

Alexanders blivande promenadkompis!

Vi har ju lite Bamsetema både på kläder leksaker och lite textilier, och givetvis skulle jag önska att fler saker fanns men eftersom att skaparen till Bamse (Rune Andréasson) inte ville ha stor kommers kring sina figurer, så blev det få licenstillverkare av detta! Dock finns några pärlor, bland annat en dragleksak som tyvärr inte tillverkas längre och därför stört omöjlig att få tag i. Inte ens på Tradera har jag hittat den... Pärlan jag suktar efter är:

 Katten Jansson som drar dunderhonung! Bild från Kvalitetsleksaker En riktig klassiker är taxen från Brio som håller än i dag!

 Till sist har vi då "boven i dramat" till detta Bamsetema, nämligen lära-gå-vagnen som Alexander fick i doppresent av sin faster med familj. Denna triggade mig till leta fler saker med Bamse och på den vägen är det!! Dragleksaken och tyger/gardiner är jättesvårt att hitta tyvärr och läggs sällan (nästan aldrig) upp på Tradera. Så har ni något att sälja så bara hojta till med en kommentar här i bloggen så köper jag gärna!

Nu är det dags att åter igen försöka söva lilleman som just nu har hamnat i en vill-inte-sova period, så det blir sena kvällar ett tag nu framöver. 

Ha det gott
Må och mys!

Inga kommentarer :