tisdag 7 juni 2016

Inspiration

Dags att börja inspirera!

Jag hittade en underbar sänghimmel till Alexanders rum som jag kommer att klicka hem! Så här ser den ut:

och den (även bilden) kommer från Mokkasin som är en favoritsida just nu! Visst är den underbar!?! Under den kan Alexander gömma sig så småningom eller varför inte bara mysa en stund. Vill man inte förvandla den till en koja så är den ju fin som den är! Den finns i fler färger, men min personliga favorit är den grå.

En favorit från Folks interiör är den bedårande klädhängaren i gjutjärn föreställande en pajas, som jag hittade av en slump när jag letade runt efter just klädhängare till barnrummet. Helt ljuvlig om ni frågar mig! Bilden är hämtad från deras sida.


Vad tycker jag då om rent generellt; ja jag får nog lov att säga att jag är en riktig allätare när det kommer till inredning. Lika svag som jag är för pudriga pasteller och lantligt "shabby" är jag förtjust i färgglatt och lite kitchigt. Det enda som jag verkligen spottar ut med avsmak är nog gulnad furu och liknande för det tycker jag är HEMSKT!!! Jag får verkligen rysningar av det mindre behagliga slaget bara jag ens tänker tanken på furu *isch tvi vale*. Jag anser alltså att all furu måste målas om så att det där gulfurut aldrig aldrig syns...

Nu är det dags att fortsätta hitta inspiration för det kan man nog aldrig få för mycket av ;)

Må och mys!

Inga kommentarer :