tisdag 28 juni 2016

Kusinträff!

Eftersom att min älskade syster och hennes familj bor i 08-land och vi här uppe i Norr så ses vi inte så ofta som man ju skulle önska. Men sommartid betyder semestertid och de har åter igen valt hemmaplan i Norr som semesterort, till allas vår glädje! Då det bara skiljer 4 månader mellan Alexander och hans ena kusin Winston så känns det extra roligt att få se dem tillsammans. Vilken lycka det hade varit om de fick växa upp tillsammans. Vi har i helgen träffats allihop och ungarna har fått umgås. Carl 2½ år drygt, Alexander 13 månader och Winston 9 månader, så söta trollungar tillsammans!

Carl och Alexander åker kärra!

Alexander och Winston leker tillsammans!

Alexander har en liten mjölkpaus!

Ja vilka sötproppar dessa tre ungar är, och att det verkligen värmer mitt hjärta att få se dem tillsammans. Synd bara att avståndet är sååå lååångt men har man inte bröd får man äta bulle; med andra ord så får skype duga som andra handsval. Då gäller det ju också att få till tiden att passa ihop för samtliga, vilket inte alltid är alldeles enkelt eller självklart. Dagarna går och var o en har sina rutiner och vardagssysslor som måste göras. Därför känns det ju så klart lite extra lyxigt att få rå om den lilla familjen extra när vi väl ses. Lite intensivt blir det, men också väldigt väldigt roligt och mysigt! 

Idag blir det till att sortera bland Alexanders "gamla" babykläder, en del ska säljas och en del sparas som minne (ja jag är sentimental av mig) och även lite annat smått och gott. Det blir en del!

Ha det gott 
Må och mys!

Inga kommentarer :