onsdag 8 juni 2016

Lampjägar'n

Försöker hitta en taklampa till Alexanders rum. Lampan som sitter där nu är fin i och för sig, men känns lite tråkig i ett barnrum. Det är en klassisk vit pendelkupol.

Hittade några olika lampor och den första här nedan är mina absoluta favoriter just nu. Ballonglamporna från Miniroom av designern Boris Klimekär ju helt magiska! Bilden från Miniroom visar flera tillsammans vilket kanske är snyggast, men jag tror att en stor också kan funka.


En annan lampa; som är totalt olik ballonglampan, är akvariet från Sprall. Den är kul och väldigt annorlunda!


En annan favorit, också från Sprall, är den fina Räven. En handgjord lampa med fina detaljer.


Det är några av favoriterna i dagsläget, men jag är övertygad om att jag kommer att hitta många många fler, och då kommer vi till det delikata men ack så besvärliga problemet... att VÄLJA!! Jag som alltid lider av beslutsångest tycker att det är mer besvärligt än delikat ;) Vi får återkomma i detta ämne lite längre fram. Ni får gärna kommentera vad ni tycker om dessa karameller! Kanske ni kan hjälpa mig fram till ett beslut?

Nu har lilleman vaknat från sin tupplur, han somnade i vagnen och nu ligger han och jollrar den sötproppen! Dagens lunch blir blodpudding, så då får vi se vad han tycker om det. Hittills har han inte nekat någon mat så det blir spännande. Faktiskt skönt att han inte är kräsen, bara hoppas att det håller i sig lääänge för man vet ju att det kommer att komma en sådan period där ingenting kommer att duga!

Ha det nu bara bäst,
Må och mys!

1 kommentar :

Alexander och jag sa...

Jo då; blodpuddingen slank ner den också! Så duktig kille <3