tisdag 2 augusti 2016

Bloggtävling!!

Ja ni läste rätt! Nu anordnar jag den första bloggtävlingen här på Alexander o Jag. Det är nämligen så att jag tänker göra fotoförstoring på guldklimpen men jag har ju så svårt för att bestämma mig för vilket foto jag ska välja! Därför ger jag er lite olika alternativ. Vinsten är en fotoförstoring från Fuji direkt.

Tävlingskriterier är.

1. Välja favoritbild
2. Motivera valet i kommentaren här i bloggen
3. Egen blogg som jag sedan kan länka tillbaka till, samt dela på facebook. Saknar du en blogg måste du dela inlägget på Facebook. Kom då i håg att välja alternativet officiellt.

Jag kommer att sammanställa antalet svar gentemot bilderna och sen välja bästa motiveringen.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Vinnaren kommer att utses den 20/8 2016 så glöm inte att skriva din mailadress i kommentaren så att jag kan kontakta dig! Ingen mailadress - ingen vinstchans! Eventuella frågor kan ställas här under kommentarer!

Stort lycka till!

Ha det gott 
Må och mys!

OBS! Detta inlägg är inte ett sponsorinlägg, vinsten betalas av mig personligen!

4 kommentarer :

Lotta sa...

Svårt att välja, många bra bilder men nummer 5 tycker jag är ett snäpp bättre. Han ser ut att ha något bus på gång och har en härlig blick.
Har delat på Fb: https://www.facebook.com/lotta.claessonfdwiberg/posts/1244109242279752

Annica sa...

Min favorit var absolut nr 5. Han tittar in i kameran och ser samtidigt busig ut och man kan säga att den bilden kan man tala om för honom senare när han blir äldre att han var ett busigt troll. :D

delar på fb. :D

Anonym sa...

Min favorit är nummer 3 , ett charmigt barn - med "vinden i håret" och ögonen slutna mot den "starka solen" - ett lyckligt , leende barn !!
Önskar fotoförstoring på mitt barnbarn Ellie ) Gunilla.buder@hotmail.se

Anonym sa...

WOW! Underbara bilder! Min favorit är definitivt nr 5! Vilket charmtroll! Bilden är en ögonblicksbild som fångats i precis rätt sekund! En blick som man inte kan ta ögonen ifrån! Så härligt busig och varm! Dessutom är han inte mitt i bilden, utan lite till vänster. Det ger en bra komposition och liv i bilden! Gillar också att kroppen är rakt framifrån, medan huvudet är vänt. Det ger också en spännande bild. Men mest av allt ÄLSKAR jag bilden för att den föreställer en så gullig kille som ser ut att älska att busa och leka!
Har ingen blogg, men har med glädje delat på Facebook: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/776671285769700?pnref=story

Annika Nilsson
aneritrea@hotmail.com