söndag 21 augusti 2016

Nappar du?
Det tog 6 månader innan Alexander ville ha napp. Kanske hade det något med hans kolik att göra, den upphörde i samma veva nämligen. Ja; han hade kolik i 6 månader och så här i efterhand kan jag inte begripa att jag fixade det, men det jag ju! Han är däremot väldigt noggrann med vilken typ av napp det ska vara, det får till exempel inte vara en "böjd" napp dvs en sådan här:
Tidigare fick det inte heller vara latex (brun nappdel som på bilden) utan bara silikon. Nu fungerar det lika bra vilket som men det tog ett bra tag innan han vande sig.Fortfarande väljer han gärna de mindre storlekarna även om de lite större också duger.

Nu finns det ju en uppsjö av nappar med massor av motiv och utseende, tex självlysande som är lätt att hitta på natten! Jag har hittat några som jag tycker är fina:Dessa är från MAM och modellen heter Air.

~*~
Denna är också från MAM (Original 0-6 m) 
~*~


 Dessa tre är Mina favoritmotiv just nu, och de är mycket finare i verkligheten!
MAM Air
(Alla bilder från MAM)

Massor med roliga nappar finns det också, och visst drar man på munnen när man ser dem!
 Dessa bilder har jag hittat via Google!


Sedan så finns det ju napphållare; och där är det samma sak nämligen att det finns en uppsjö dvs hur många olika som helst. Bara fantasin och eget tycke sätter gränserna! Tyvärr har jag inte hittat någon än som håller måttet eftersom att Alexander hittills har lyckats rycka loss dem allihop och då tappar de ju sitt syfter ;)
Några fina:
Samtliga från Aina Baby

Ja det var allt från oss för denna gång! 
Ha det gott
Må och mys!

PS) Du har väl inte missat fototävlingen här i bloggen? Du kan vinna en fotoförstoring så ta chansen att rösta!
2 kommentarer :

Bonusfamiljeliv sa...

Vilka fina nappar! Jätteroligt inlägg. Gillade napparna med djurmotiv, de var söta. Sambon hade lätt valt de med mustasch.

Puky sa...

Haha, underbara nappar. Jag vill ha allihop!